מסעדת קפה פופולר "קפה פופולר" הממוקמת במלון הבוטיק ג'ייקוב סמואל בדיזינגוף ת"א קטפה את תואר המסעדה החדשה

2/01/2019

 

טקס פרסי האוכל של מגזין Time Out לשנת 2018 הסתיים לפני שעה קלה ואת תואר המסעדה החדשה! הטובה ביותר קטפה
מסעדת "קפה פופולר" הממוקמת במלון הבוטיק ג'ייקוב סמואל בדיזינגוף ת"א.

 

המסעדה הטובה ביותר:  מאז פתיחתה ב- 2013 מסעדת טאיזו שברה שיא כשזכתה 5 פעמים בתואר החשוב של הטקס - המסעדה הטובה ביותר בתל אביב.

  • שף השנה הוא יוסי שיטרית

·         בגזרת הנשים זכתה שפית דנה לי ברמן מ"בר א וין" בתואר השפית המבטיחה של תל אביב

  • הרגע המרגש של הטקס: אסף גרניט מעניק לרות סירקיס את פרס מפעל החיים

 

קרדיט תמונות מהטקס: באדיבות טיים אאוט קרדיט: רביד פרי    אדריאן סבל :    https://www.dropbox.com/sh/lvryqs2ah46lgvv/AAAMidNVlD8eJIEyxzXXbi46a?dl=0

 

 

מגזין טיים אאוט חגג הלילה (24.12) באולם איסט את טקס פרסי האוכל לשנת 2018.  הטקס שציין 12 שנים, הינו הטקס היחיד בעולם הקולינריה המקומית והועמדו בו 26 קטגוריות לבחירה.

 

השנה לראשונה חולקה הבחירה באופן שווה בין בחירת הקהל בבית לבין הצבעת חברי פורום הקולינריה הישראלי המורכב מ־300 דמויות מפתח מעולם הקולינריה: שפים, מסעדנים, פודיז, צלמים וסטייליסטים של מזון ועוד אנשים מרכזיים בסצנת הקולינריה המקומית. 

מעל 350 אלף איש הצביעו למסעדות ולשפים האהובים עליהם ולקחו חלק בדירוג.  שיא כל הזמנים!

השנה עמדה התחרות בסימן מאבק המסעדנים: אלפי מסעדות, ברים, בתי קפה ובתי אוכל פועלים בתל אביב ומעסיקים כ־150 אלף איש. אף שענף המסעדות הוא הענף ה-2 בגודלו במשק הישראלי, הוא סובל בשנים האחרונות מגזירות כלכליות ומחקיקה המאיימת על עצם היותו. השנה, לראשונה, זקפו המסעדנים את ראשם ויצאו למלחמת הישרדות.

 

תומר מור ממובילי מאבק המסעדני ויו"ר עמותת "מסעדנים חזקים יחד": "תעשיית המסעדנות התעוררה והחליטה שהיא מפסיקה להיות הכיס העמוק של רשות המיסים ומשרד האוצר. עמותת  "מסעדנים חזקים ביחד" קמה בשטח בכדי ליצור שינוי היסטורי ומשמעותי שיהפוך את תעשיית המסעדנות בישראל לכח עוצמתי שמכאן ואילך יצטרכו להתחשב בו בכל החלטה לתעשייה שלנו. אנו מודים לטיים אאוט ש הרימו את הדגל ולוקחים איתנו חלק פעיל ומשמעותי במאבק התעשייה".

 

טקס פרסי האוכל 2018 הוא הרגע שבו מגזין Time Out מתייצב לצד המסעדנים במאבקם: המסעדות, בתי הקפה והברים של תל אביב הם חלק מרכזי וחיוני בחיי התרבות והפנאי של העיר, המשמשים מוקד משיכה תיירותי ומעניקים לה את אופיה המיוחד. מי שפוגע בהם - פוגע בעיר כולה. פרס מפעל חיים הוענק לגב' רות סירקיס, חלוצת הספרות הקולינרית בישראל ומי שתרמה רבות להתפתחות התרבות הקולינרית בארץ. מאמריה וספריה תרמו להעלאת המודעות לאוכל טוב והתחילו סוגה של ספרי בישול ישראלים בעלי דגש על עיצוב וכתיבה בהירה ומדויקת. ספרה "מהמטבח באהבה", שיצא לפני 45 שנה (1975), הוא ספר הבישול הנמכר ביותר בישראל. הספר יצא ביותר מ־70 מהדורות ומכר כמיליון עותקים.

 

לרשימת הזוכים המלאה:

 

  1. המסעדה הטובה ביותר בתל אביב – טאיזו
  2. מסעדת הקז'ואל הטובה ביותר בתל אביב - סנטה קתרינה
  3. המסעדה החדשה הטובה ביותר בתל אביב - קפה פופולר
  4. שף השנה - יוסי שטרית
  5. השפית המבטיחה של תל אביב - דנה לי ברמן, בר א וין
  6. בר האוכל הטוב ביותר בתל אביב - קאב קאם
  7. המסעדה האסייתית הטובה ביותר בתל אביב - בית תאילנדי
  8. מסעדת הבשר הטובה ביותר בתל אביב - m25
  9. האיטלקיה הטובה ביותר בתל אביב - קפה איטליה
  10. המסעדה הטובה ביותר מחוץ לתל אביב – מחניודה
  11. המסעדה הכשרה הטובה ביותר בתל אביב – מלכה
  12. ההמבורגרייה הטובה ביותר בתל אביב – ויטרינה
  13. הפיצרייה הטובה ביותר בתל אביב – ברוקלין
  14. הגלידרייה הטובה ביותר בתל אביב – אניטה
  15. הפיתה הטובה ביותר בתל אביב - שקדי טלה, ג'סמינו
  16. אוכל הרחוב הטוב ביותר בתל אביב – נונונו
  17. המעדנייה הטובה ביותר בתל אביב – דליקטסן
  18. הבולנז'רי/פטיסרי הטוב ביותר בתל אביב – בייקרי
  19. הבראנצ'ים הטובים ביותר בתל אביב – דלאל
  20. המסעדה הצמחונית/טבעונית הטובה ביותר בתל אביב - משק ברזילי
  21. בר הקוקטיילים הטוב ביותר בתל אביב - אימפריאל קוקטייל בר
  22. המארחים הביתיים הטובים ביותר בתל אביב - הבנות אוהבות אוכל - קרן ויעל
  23. הרשת האהובה ביותר בתל אביב – מזנון
  24. המטבח המקומי הטוב ביותר בתל אביב – משייה
  25. המטבח הערבי הטוב ביותר - שראביכ, ראמה
  26. השירות המושלם - מיטקיטשן
עבור לתוכן העמוד