גאווה ירושלמית בברלין

22/11/2018

 

מאז נפגשו לראשונה ב 1960 דוד בן גוריון ראש ממשלת ישראל וקנצלר גרמניה קונרד אדנוואר בוולדורף אסטוריה בניו יורק לדון ביחסי שתי המדינות,  מארח וולדורף אסטוריה אחר – בברלין - מפגש מרגש נוסף.

 

איציק ברק-מזרחי, השף הראשי של הולדורף אסטוריה בירושלים מתארח בוולדורף אסטוריה בברלין ומציג את מיטב יצירותיו הגסטרונומית במסעדות היוקרה של המלון תחת הכותרת "המיטב של ירושלים".

 

בימים אלה מציע שף ברק שתי מנות מתחלפות לארוחת צהריים ובערב מוגשת ארוחת טעימות בת 6 מנות הכוללת - טרטר דניס ים, פילה בס צלוי עם ארטישוק ירושלמי, צלעות טלה עם חצילים מעושנים, שקדי עגל בקרם שקדים, יונים בקרם תפוזים, סטייק עם מח עצם וסלט שעועית רחבה ופילו שוקולד.

 

 המנות מוגשות עם יינות ישראלים מובחרים. בארוחת ההשקה אתמול השתתפו גם שגריר ישראל בגרמניה ג'רמי יששכרוף(מימין) ושגריר ארה"ב בארה"ב ריצ'ארד גרנל (במרכז) לטעום את מאכליו של שף ברק(משמאל)  ואף התכנסו לתמונה משותפת במטבח המלון.

 

עבור לתוכן העמוד