מינויים חדשים מלון ibis ירושלים, מרשת מלונות אקור (Accor)

11/02/2018

 

שף עופר יקיר מונה לשף המלון, ודימה (דמיטרי) כץ מונה למנהל ההזמנות והקבלה. השניים החלו את תפקידם בתחילת פברואר 2018

 

עופר יקיר, בוגר בית הספר למלונאות "תדמור", בן 48 ובעל ניסיון של כ-20 שנה בתחום הקולינריה בבתי מלון, מסעדות וגני אירועים החל את תפקידו כשף החדש של מלון IBIS ירושלים.

 בתפקידו האחרון, שימש יקיר כשף גן האירועים 'קדמא' בנווה אילן, ולפני כן שימש כשף במספר בתי מלון בירושלים וסביבתה, בהם מלון פרימה המלכים, מלון צובה, מלון יד השמונה, ומלון מעלה החמישה.

 

 

 

 

דמיטרי (דימה) כץ, בעל ניסיון של 7 שנים בענף המלונאות מונה למנהל ההזמנות והקבלה במלון. כץ, בן 37 ,

בוגר קורסי פיתוח מנהלים וקורס חונכים של רשת מלונות אטלס וחברת המלונות דן. בתפקידו האחרון, עבד כץ כמנהל קבלה במלון טריפ בת שבע ירושלים,

שם היה אמון על הקמת מחלקת הקבלה מפתיחת המלון ופיתוח המחלקה להשגת יעדי החברה. בין תפקידיו הקודמים, היה מנהל הקבלה במלונות ארתור ואייל הירושלמים, וסגן מנהל קבלה במלון דן בירושלים.

 

 

אהרון ברנשטיין, מנכ"ל IBIS ישראל: "אני מברך את עופר יקיר ואת דימה כץ על הצטרפותם למשפחת IBIS ירושלים ובטוח כי

 ניסיונם הרב ובקיאותם במלונאות יביא את המלון לסטנדרט השרות הבינלאומי שהרשת דורשת "

 

מלון IBIS הממוקם ברחוב יצחק אלישר, צמוד לכיכר ציון, בלב ליבה של העיר ירושלים משתייך לקטגוריית ibis

 Red, והינו המלון הראשון של מותג בתי המלון הבינלאומי ibis מרשת אקור (Accor). המלון כולל 124 חדרי אירוח מאובזרים בעיצוב צעיר ואורבני,

ומציע לאורחיו WI-FI חופשי, עמדה להשכרת אופניים, ארוחת בוקר ישראלית עשירה המוגשת בין השעות 06:30-10:00, וארוחת בוקר קלילה הכוללת עוגות,

עוגיות ושתיה חמה בין השעות 04:00-06:30 ו- 10:00-12:00. בנוסף, עומד לרשות המבקרים בר המציע ארוחות קלות של כריכים, סלטים, עוגות פאי, פלטת גבינות 24/7.

 

במהלך שנת 2018 עתיד להיפתח מלון נוסף של מותג ibis בלב מדרחוב בן יהודה המרכזי בירושלים, השייך לקטגוריית ibis Styles ויכלול 104 חדרים מעוצבים ברוח המקום, הקרבה לשוק מחנה יהודה והאווירה הייחודית באזור.

 

עבור לתוכן העמוד