תפריט קיץ חדש במסעדת West Side

8/08/2017
תפריט קיץ חדש במסעדת West Side (הגדל)

 

מסעדת West Side בניצוחם של השפים איתן מזרחי ועמרי כהן, ממוקמת במלון רויאל ביץ' תל אביב

 ונהנית מהקרבה לטיילת ולנוף הים המשתקף מכל נקודה במסעדה ובמרפסת החיצונית.

West Side הינה מסעדת גורמה כשרה המשלבת מטבח ים תיכוני ישראלי עכשווי,

הכולל תפריט מגוון של מנות מן הים והיבשה. המסעדה מעוצבת כחלל פתוח ורחב ידיים, כולל המטבח שפתוח

 אל הקהל ובעיצוב ניו יורקי עכשווי של האדריכל הארלד קליין שעיצב גם את המלון.

 

בימים אלו השיקו במסעדה תפריט קיץ חדש, שנותן דגש לחומרי הגלם העונתיים, לצד המנות האהובות והמוכרות.

בתפריט החדש ניתן ליהנות ממגוון מנות ראשונות קרות, כגון: טרטר טונה אדומה וקונסומה אבטיח הכולל,

קמפרי, בזיליקום, נענע, שברי מרנג מלוח, גבינת יוזו ואבטיח כבוש (65 שקלים), סלט עוף מזרח ומערב עם חזה עוף,

 לקט עלים ירוקים, אטריות אורז מטוגנות, שומשום קלוי ורוטב סאטה (68 שקלים).

בנוסף, ניתן למצוא מנות ראשונות חמות חדשות, כגון: ריזוטו רומסקו על בסיס עגבניות, נענע, שקדים קלויים וצנוברים (68 שקלים),

מסבחה שקדי עגל חומוס ביתי, תפוצ'יפס ראטה, קרם חציל שחור, ויניגרט שיפקה, אבקת טחינה וקרם לימון כבוש (83 שקלים),

כבד אווז בשילוב רוטולו ערמונים ובצל מטוגן ,טנזיית משמשים ואגוזים ביין לבן ותבלינים (110 שקלים).

בין המנות העיקריות ניתן למצוא; עוף בקראסט ווסאבי של פרגית צלויה, קרם אפונענע וכוסברה, קוביות קולורבי וקרם קוקוס (95 שקלים),

פילה לוקוס וחצילים קרם חציל לבן, בוקסות חציל, סלט עדשים חם וטחינה שחורה ( 135 ₪),

סלמון במרינדה קרם בטטה לבנה, סלקים אפויים על מלח, שימג’י בגלייז טריאקי ופרח זוקיני בטמפורה (105 ₪),  וצלעות טלה סופריטו תפו''א ראטה וויולט, ציר עוף חום וראס אל חנות (180 ₪).

עבור לתוכן העמוד